DANSK | ENGLISH | LATVIEŠU

Overfladebehandling

 
East Metal er en professionel samarbejdspartner til produktion af komplekse stålkonstruktioner og komponenter. Vores fokus er på kvalificeret og certificeret svejsearbejde samt CNC-bearbejdning og overfladebehandling.
  
Mange af vores produkter indgår i anvendelser, hvor overfladebehandlingen bruges til at beskytte mod forskellige kombinationer af fugt, kemikalier, salttåger, temperatursvingninger og mekaniske vibrationer.Vores overfladespecialister vælge og kontrollerer omhyggeligt kvaliteten af anvendte materialer og maling af slutprodukter med hensyn til lagtykkelse, viskositet, tørstofindhold, holdbarhed og meget mere.
 
Det er East Metal mål, at vores overfladebehandlinger ikke kun beskytte, men også bidrage til at forbedre produktets pålidelighed og dermed reducere de potentielle omkostninger og skadelige virkninger.
 
 

Tilmeld dig vores lejlighedsvise nyhedsbrev og få nyheder og opdateringer leveret til din indbakke. Og bare rolig, kan du afmelde det samme til enhver tid ved at klikke på "afmeld" feltet i den modtagne nyhedsbrev